Activiteiten

Activiteiten

Transport

Als wij aan transport denken, denken wij aan:

– Hoge frequentie en betrouwbaarheid van transittijden.
– Veiligheid & kwaliteit.
– Efficiënte beheer van goed en betaalbaar vervoer ( efficiënte logistiek).
– Transport management & coördinatie.
– Berekenen van effectieve routes.
– Track & Trace.

Expres diensten

Iedereen heeft er baat bij dat zijn of haar goederen snel en adequaat de plaats van bestemming bereiken. Om hierop te anticiperen dragen wij er zorg voor dat uw goederen veilig &      efficiënt, zoals u van ons gewend bent, getransporteerd worden met de door u afgesproken tijd en plaats.

Groupage transport

Onze groupage transport biedt een scala van diensten aan om in te kunnen spelen op uw wensen en behoeften in het belang van het vervoersefficiency. Zo kunnen wij exporteurs van kleinere partijen de kans bieden om hun goederen efficiënt, snel en goedkoper te  laten transporteren.

Internationale transport

Internationaal transport vraagt om een effectieve en efficiënte uitvoering van uw goederenvervoer buiten Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in distributie en het vervoer van deel- en complete ladingen naar de Benelux, Duitsland. Uiteraard kan ook vervoer naar andere landen door ons in z’n geheel worden verzorgd.

Logistiek

  • Warehouse – loods werkzaamheden

Wij beschikken over een loods van 2000 m2: verdeeld over 1500 m2 douane-loods en 500m2 vrije loods. Met een scala aan kennis op het gebied van warehouse dragen wij niet alleen zorg voor de opslag van goederen, maar regelen wij ook de orderpicking en het verzendklaar maken van de orders.

Wij zorgen ook voor:

– Het afbreken van vliegtuigplaten.
– Het lossen van containers.
– Het splitsen van goederen.
– De opslag.

Zodat u weer eenvoudig en rechtstreeks aan uw klant kunt leveren.

Van order tot verzendklaar maken

Alle goederen die bij ons binnenkomen worden in ons Warehousing Management Systeem (WMS) ingevoerd en krijgen een uniek nummerDeze order wordt toegewezen aan de orderpicker. Middels dit nummer weet de logistieke medewerker wat, waar en hoeveel hij zal moeten oppikken.

Schiphol werkzaamheden

  • Overhalen van importzendingen naar onze loods onder de regeling 512.
  • Aanleveren van exportzendingen. Deze zendingen worden overgebracht naar de afhandelaars die deze verder zullen exporteren.
  • Verzorgen van boxenrondes is een onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.

Bij onderstaande afhandelaars geschiedt de boxenrondes vanzelfsprekend:

– Avia partner       – WFS       – Menzies       – Sky link       – Swiss port       – KLM

Natuurlijk is het mogelijk om af te halen bij andere afhandelaars dan de hierboven genoemden. Dit verzoek dient u schriftelijk in te dienen.

Looking for the Best Transport Services in Schiphol?

About Company

In & Out Logistics delivers reliable and efficient logistics solutions with a focus on excellence. Our experienced team and advanced technology ensure secure transportation, making us a trusted partner for businesses worldwide.

Opening hours: Mon-Sun 00:00 - 10:00

In & out Logistics @2024. All Rights Reserved.